Belægning af haver På hele Lolland og Omegn

​Skal du have lavet en ny belægning i din have, eller boligforening, så lad M.S Entreprenør og anlæg klare opgaven for dig. Vi har mange års erfaring inden for belægning, og vi påtager os derfor gerne opgaven med at lave din belægning, sådan at du bliver glad og tilfreds.

Vi kan lave mange forskellige typer i forskellige materialer

Belægning kan være mange forskellige ting, og det kan være både større og mindre opgaver, det omhandler. Hos M.S entreprenør og anlæg tilbyder vi hjælp til en rækker forskellige typer af belægning:

  • Belægning af terrasser
  • ​Fortove
  • ​Indgangspartier
  • ​Havegange
  • ​Udendørsarealer
  • ​Andre belægningsopgaver

​Vi har erfaring både inden for grus belægning og naturstensbelægning, så vi kan hjælpe dig til at opnå det look, du ønsker for din have. Vores dygtige medarbejdere står altid klar med gode råd og vejledning til, hvordan din have kan komme til at se ud, når vi har været forbi og givet den en tur.

Handicapvenlig belægning

Boligselskaber har et ansvar for boligforeningens beboere. Man kan eksempelvis minimere risikoen for faldulykker med en korrekt belægning og ved at gøre adgangsveje handicapvenlige. Ved ny belægning komprimeres underlaget, hvorved man undgår at belægningen sætter sig og skaber lunker.

Vores anlægsstruktører vurderer inden hver belægning underlaget og afvandingsforhold, så flisebelægningen ikke samler vand. Dermed kan man minimere omkostningerne til vedligeholdelse og på den måde være sikker på et længerevarende og holdbart resultat.

Ring eller skriv til os for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig og din nye flisebelægning. Vi udfører arbejde i både Nakskov og Maribo, men også resten af Lolland og omegn.

Før efter billeder af indkørsel​

Vil du ringes op?​

Vi ringer dig op til en snak, for at finde frem til den bedste løsning, netop for dig.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​M.S entreprenør og anlæg

Tinghusvej 51
4900 Nakskov