Gravearbejde udføres i Nakskov og Maribo

​Men også på resten af Lolland og omegn. Hvis du skal have lavet gravearbejde i din have, så kan det hurtigt blive et større projekt, hvis man vælger at stå med det hele selv. Ved at hyre nogle professionelle til at klare ens gravearbejde, så bliver man fri for alle problemerne, da de professionelle kan udføre gravearbejde uden det mindste problem.

Vi kan klare det hele

Hos M.S Entreprenør og anlæg udføres der et professionelt og effektivt gravearbejde, hver gang vi er ude på en opgave. Vi kan tilbyde vores hjælp med mange forskellige typer af gravearbejde, og vi lægger gerne både mandfolk og maskiner til, når du skal have lavet gravearbejde. For os er der ikke en opgave, som er hverken for stor eller for lille. Vi påtager os gerne det hele.

Typer af gravearbejde vi udfører:

  • ​Udgravning til søer
  • ​Udgravning til kloakering
  • ​Udgravning til kabler
  • ​Udgravning til parkeringspladser
  • ​Udgravning til byggeri
  • ​Udgravning af haven
  • ​Andre typer af gravearbejde

Vi har mange års erfaring inden for arbejdet og står gerne for totalentreprisen i forbindelse med en større opgave. Derudover udlejer vi maskiner med fører på timebasis eller til en aftalt pris over en længere periode, hvis du har brug for længerevarende hjælp til dit gravearbejde.

Kontakt os for mere information

Kontakt os på telefon 31 35 95 38​ for et uforpligtende tilbud eller et bud på, hvordan jeres opgave løses mest effektivt af vores dygtige medarbejdere. Vi er altid klar på en god snak.

​Udgravning af gulv i hus til efter isolering og gulv varmen

Vil du ringes op?​

Vi ringer dig op til en snak, for at finde frem til den bedste løsning, netop for dig.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​M.S entreprenør og anlæg

Tinghusvej 51
4900 Nakskov