Nedrivning i Nakskov og Maribo og Omegn

​Har du brug for at få foretaget en nedrivning i enten større eller mindre skala, så lad M.S Entreprenør og anlæg stå for din nedrivning. Vi har stor erfaring inden for både små og store nedrivningsopgaver.

Vi klarer alle typer af nedrivning

Når du skal have foretaget en nedrivning, så kan det være mange forskellige ting. Det kan være du skal have revet en mur ned i din stue, men det kan også være, at det er en hel bygning, der står overfor nedrivning.

Vi hjælper gerne med både de store og de små projekter inden for nedrivning. Er det en hel bygning, der skal rives ned på din grund, så sørger vi også gerne for dette, og så fjerner vi selvfølgelig alt affaldet derfra efterfølgende, sådan at det ikke ligger og fylder på grunden.

Ombygningsarbejde til konkurrencedygtige priser

Når du lader os stå for din nedrivning, så er du også garanteret, at arbejdet bliver udført til en yderst konkurrencedygtig pris. Udover den gode pris, så er vores dygtige personale også trænet i både asbestsanering og brandsanering, sådan at de kan klare dette i forbindelse med den nedrivning, der bliver udført. Når du lader os stå for din nedrivning, så sørger vi for, at det bliver gjort hurtigt og effektivt, så du ikke er plaget af arbejdsrod i længere tid end højst nødvendigt.

Har du lyst til at vide mere, så skal du endelig ikke tøve med at ringe til os på telefon 31 35 95 38. Vi tilbyder nedrivningsarbejde på hele Lolland og de omkringliggende byer.

Vil du ringes op?​

Vi ringer dig op til en snak, for at finde frem til den bedste løsning, netop for dig.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​M.S entreprenør og anlæg

Tinghusvej 51
4900 Nakskov