M.S ENTREPRENØR OG ANLÆG – DIN ENTREPRENØR I NAKSKOV

​M.S entreprenør og anlæg er det firma du skal vælge, hvis du ønsker en god og personlig service. Firmaet har ikke mange år på bagen, men det gør dem ikke mindre erfarne!

8 års erfaring som entreprenør

Firmaet er startet af Mads, som har 8 års erfaring som entreprenør. Mads vægter forholdet til sine kunder utroligt højt, hvorfor du også kan være sikker på at få en god og personlig vejledning, når du vælger at samarbejde med dette firma. Når vores entreprenør påbegynder en arbejdsopgave, så bruger han gerne næsten mere tid på rådgivningen end selve det fysiske arbejde. På den måde er vi sikre på, at vi finder den perfekte løsning til vores kunder i første forsøg, så vi ikke skal til at lave arbejdet om igen.

Vi giver god service

Når du får lavet din arbejdsopgave af vores entreprenør, så sørger vi for, at arbejdet bliver udført til perfektion. Vores entreprenør, Mads, sørger altid for at overholde tidsplanerne og prisen, der er sat på arbejdet. Vi har mange tilfredse kunder, da vi kan hjælpe med mange forskellige typer af arbejdsopgaver. Dog har vi fire hovedkompetencer, som er belægning, gravearbejde, anlæg og nedrivning.

Vil du have et uforpligtende tilbud fra en dygtig entreprenør, så skal du ringe til os på telefon 31 35 95 38​ eller skrive til os på m.s.ea.@outlook.dk. Vi udfører arbejde i Nakskov og Maribo, men også byer og områder udenfor Lolland.

Vil du ringes op?​

Vi ringer dig op til en snak, for at finde frem til den bedste løsning, netop for dig.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​M.S entreprenør og anlæg

Tinghusvej 51
4900 Nakskov